Diskuse

Nejsem Gretén

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pláčete na špatném hrobě-jste to Vy důchodci a my střední generace, kteří dovedli naši zem tam kde je. měl jste možnost svět ovlivnit .Pokud něčím trpíte tak jen rozhodováním Vaší generace.Faktem je že nikdy v minulosti se u nás neměli důchodci tak dobře jako dnes.

Greta a další děti pak nesou důsledky Vašeho rozhodování a neměli dosud možnost svět ovlivnit. Je tak zcela v pořádku když se o to snaží.

PS. K Vašemu kdo používá to hanlivé označení Greten tak se na něj spíš hodí jeho původní podoba s k.

2 27
možnosti
Foto

Greta se má jako vepřík v žitě. Díky práci předchozích generací.

21 1
možnosti
MK

R^R^ Do penálu se zatím netěším; rodina mě potřebuje. Faktem je, že kdyby nás důchodců byla půlka, zbylo by na další dálnici a nebo by kradlo ve větším.

Asi to dospěje na systém praktikovaný u indiánů: nepotřební odcházeli do lesa a už se nevrátili. Ale na druhou stranu lesů ubývá, takže v budoucnu nebude kam!:-/;-):-);-D

4 1
možnosti
Foto

Něco podobného by mohl napsat každý, bez rozdílu věku. Každý si totiž může ze spousty výroků, vyjádření , hodnocení......... vybrat pro sebe ta negativní a nahlížet jimi na co největší skupinu lidí. Nálepku za nálepku. To by si ti mnozí mladí mohli myslet, že jsou beznadějnými neschopnými frustráty, kteří nic nedokázali a nikdy nedokážou. Ztracenci. Gretén určitě nejste. Jen možná těch kreténů vidíte strašidelně neexistující množství.

3 7
možnosti
Foto

No jistě, o tom ten článek vlastně je, že každý může napsat totéž, co hlásala Greta...ovšem ze svého vlastního pohledu

7 0
možnosti
JH

R^Super pravdivý článek.!Stane se asi nejčtenějším.

11 4
možnosti
MP

Budeme vas sledovat, Tomasi! ;-DR^

7 0
možnosti
Foto

Přesně tak... Kdyby Grétě nenabulíkovali rodiče ty "hrůzy" byla by šťastnější. Zajímala by se jen o to, o co se zajímají dívky jejího věku a nepanikařila by. Jestli jí někdo ukradl dětství, jsou to právě její rodiče. TEN SVĚTOVÝ PROBLÉM AŤ VYŘEŠÍ TI, CO TOMU ROZUMÍ (klimatologové) A TI, CO MAJÍ PROSTŘEDKY VÝVOJ ZMĚNIT.(bohatí). Každý z nás si může stěžovat, že byl o něco připraveni. každý z nás žije svůj život - a někdy si to, o co byl připraven, možná i sám zavinil. Nepodléhejme panice, zejména když ji šíří člověk, bez životních zkušeností... Kdyby měly všechny děti na světě takový život, jaká má "nešťastná" Gréta, byly by šťastné. Autorovi karma. R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 843x
Život máme jen jeden a máme ho až do smrti. Tak se s tím snažím nějak vyjít. Držitel titulu balónový vzduchoplavec.

Seznam rubrik