Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Naprostý souhlas. Čím je hůř, tím více lidí je připraveno přinést i vlastní oběti k dosažení radikální změny. Postupují promyšleně a jejich činnost bývá významným hybatelem pokroku.

Čím je lépe, mění se složení "revolucionářů" a jejich vnímání reality. Permanentní revolucionáři jsou náchylní věřit komukoliv, kdo se postaví k mikrofonu a jakýmkoliv argumentům aniž by je podrobili elementárnímu uvažování a rozboru. Takoví lidé jsou nadšení z rozmáchlých gest (trhání ústavy a sprosté urážky) a NEJSOU ochotni přinášet osobní oběti. Věří, že jen svojí účastí změní chod kola dějin. Blouznivci našich hor...

4 2
možnosti
Foto

I21v90a40n 44M50a90r58e26k

13. 12. 2019 20:54

Pane Kyselo, velká karma. R^[>-]

Jen pár poznámek

Známá a uctívaná blogerka p. Vlachová zde napsala, že na Letné se sešlo, cituji "lidské účastenství" , jež se vyznačovalo "hlubokou slušností". Opomenula nějakým nedopatřením, na to, co se dělo v Praze následující den.

V blogu p. Ábelovského, ze dne 12.12. 2019 s názvem "Poslední průzkumy veřejného mínění" v debatě vyjádřil v 16:25 hod. věhlasný myslitel p. Bohumír Šimek 31044 v souvislosti s "milionem chvilek" tuto myšlenku : "Mám obavu, že bez občanské války, se to již nedá vrátit do liberální parlamentní demokracie"! ? ! ? .. . . .Co na to říct?

Starostu Řeporyjí a jeho přijetí pod ochranná křídla ODS samým předsedou ODS ponechám bez komentáře. RvRvRv

9 5
možnosti
PB

P95e26t15r 63B89u97r44i64a39n

13. 12. 2019 21:30

Blogerka ve svém blogu opomněla napsat co se stane následující den? Věštectví je nějaká podmínka pro vstup do klubu voličů ANO, nebo jak jste to myslel?

3 0
možnosti
VR

Posledně jste napsal, že se blíží další totalita, neboť se lidi zase ozývají a říkají co si myslí....a dneska píšete stejné blbosti...RvRv

7 2
možnosti
JS

A Vy si opravdu myslíte, že občan má jednou za 4 roky přijít k volbám a v mezidobí jenom držet hubu a krok? I když se představitelé země, byť svobodně a demokraticky zvolení, chovají hanebně? Že pokud se účastní demonstrace, která na to upozorní, že je směšný? A mimochodem, premiéři Gros a Nečas složili své funkce kvůli podezřením z mnohem menších prohřešků. Asi se i oni chovovali směšně, že? Proč hlupáci odcházeli, když vládli na základě svobodných demokratických voleb, to je otázka vyplývající z Vaší logiky. Demokracie přece nejsou jen ty volby, i když ty jsou hlavní, je to i určitá politická kultura, je to svobodně se vyjadřující občanská společnost, jejíž hlas politici berou jako užitečnou zpětnou vazbu.

9 1
možnosti
Foto

Trochu jste šlápl vedle. Demokracie jsou v první řadě demokratické volby. A když nepřijde volit velká část národa, raději jede na chalupu, nebo kouká na bednu a opakující se seriály o ženě z podpultu, nebo muži co občas došel na radnici, pak se nedivím vašemu názoru. Jasně, i v mezidobí je třeba nedržet hubu a krok. V tom jsme za jedno. Ale tenhle premiér a jeho hnutí má rostoucí preference, ať chcete nebo ne. Tak co s tím? Je dobrej, uznejte to. Nebo jste fakt tak zatvrzelý odpůrce? Co vám AB provedl? :-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 843x
Život máme jen jeden a máme ho až do smrti. Tak se s tím snažím nějak vyjít. Držitel titulu balónový vzduchoplavec.

Seznam rubrik