Diskuse

Gauner Babiš?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I81v40a75n 46M40a37r75e56k

14. 11. 2018 6:50

Je to jednoduché, blíží se 17 listopad, takže "pětiprocentní" pučisté pocítili svou šanci návratu k lizu . To vše za podpory koho ? Není to tak těžké uhádnout. Rv

9 5
možnosti
Foto

Jste bystrý, pane Marku. Ale proč ta skromnost? Jistě máte na mysli ideodiverzní centrály, řízené Washingtonem. Pak jistě spiknutí židozednářské lobby, případně světové židovstvo se samozřejmě nabízí. Pak ještě Bilderberg a máme vymalováno.

A to vše proto, aby z čela státu odešel trestně stíhaný jedinec, který je schopen "uklízet" své děti.

Taková nehoráznost od občanů, že chtějí mít za předsedu vlády někoho, kdo se tak nechová. No fuj.

13 4
možnosti
Foto

To, co se děje, muselo zákonitě nastat. Kdyby už bylo po vyšetřování a soudu, tak bylo jasno a jakékoliv spekulace by šly stranou. Kdo vyšetřování protahuje? Obvinění! A pokud si myslíte, že se to protahuje vinou policie a státního zastupitelství, tak tato vládní garnitura je u vesla už 5 let a měla s tím něco udělat. Tož tak.

A voličů ANO se zeptám: volili jste program ANO, nebo pana Babiše? Pokud program, tak je to v pořádku, změní se vedení, premiér a může se jet dál. V čem je tedy problém? Pokud jste volili pana Babiše, tak je mi vás líto.

15 0
možnosti
Foto

Myslím, že podstatu jste vystihl v nadpisu. Jen ten otazník tam přebývá.

7 2
možnosti
Foto

Dítě? Nebo dospělého 38 letého syna? A co bude dál? Odstoupí premiér, celá vláda, rozpustí se parlanent a budou nové volby, anebo to skončí "jen" rodinnou tragedií?To, jak podvodným způsobem se vetřeli "ti dva";-O do bytu psychickynemocného člověka a neinformovali ho, že je zákeřně natáčen, je odporné. A proč - když naše policie o místě pobytu AB mladšího dávno věděla a mohla dávno jednat? A proč se s tím vytasili až teď - když to natočili už před třemi týdny?

9 11
možnosti
Foto

Na všechny vaše otázky odpověděl redaktor Kubík v pořadu události a komentáře. Paní Slonková pak v pořadu DVTV. Zpracování takové reportáže není otázkou několika hodin. K Babišovi mladšímu se nedostali zákeřně. Normálně se představili a řekli pro koho pracují. Od Babiše mladšího pak dostali písemný souhlas k publikaci reportáže. Takže nechápu co vám vadí.

15 2
možnosti
Foto

Celkem nechápu váš blog. Hlavně otázku, na čí objednávku konají oni novináři. Nebylo by lépe se ptát, jsou li pravdivá slova Babišova syna? Doporučuji shlédnout pořad události a komentáře, kde bylo z několika úst řečeno jasně: Celou kauzu vyvolal pan Babiš. Pan Babiš do ní zatáhl své děti. Pan Babiš prozradil diagnozu své dcery, o které ona reportáž vůbec nebyla. Pan Babiš, namísto toho aby celou věc vyhodnotil, naříká a pláče a říká stále dokola že jej nikdo nemá rád. Jak mám věřit člověku, který namísto aby řekl že si pozve Protopopova s jeho ženou na kobereček fňuká jako malý kluk? To co se děje je vina jen a jen pana Babiše a nikoho jiného.

17 4
možnosti
LB

Také nechápu tento blog. A už vůbec ne spekulace o tom, kdo novináře platí, podle jakého scénáře či zadání pracují atp. Je to jednoduché - novináři jen konají svou práci. Připomínat, že občané chtějí, aby média hrála "roli hlídacího psa demokracie", pracovala ve veřejném zájmu, aby pranýřovala chyby oficiálních institucí a politiků, je zbytečné. Respekt občanů novináři nezískají, budou-li se vlivných oponentů bát. Musí vytrvale a neúnavně hledat pravdu a pracovat podle zásady - padni komu padni.

Už poněkolikáté připomenu známou aféru Watergate z roku 1972, kdy po reportáži Carla Bernstejna a Boba Woodwarda se musel Richard Nixon odporoučet z funkce prezidenta USA. Je to o hlavně o politické kultuře, která v naší zemi není nijak valná a váš blog to jen dosvědčuje.

Vás neznepokojují informace, které ve zmíněné reportáži S. Slonkové a J. Kubíka zazněly? Mně při ní běhal mráz po zádech...

Pravdu má pan Braun také v tom, že to byl pan Babiš, nikoli novináři, kdo do kauzy Čapí hnízdo zatáhl svoje děti. Nemělo by být v zájmu samotného premiéra vlády, aby se celá věc co nejdříve vysvětlila? Jak si má občan vysvětlit fakt, že Babiš činí pravý opak, že podniká všechno pro to, aby policie nemohla vyslechnout klíčové svědky? Připadá vám normální, že zdravotní zprávu syna píše Babišova spolupracovnice a její manžel odváží nemocného syna na Krym? Mimochodem, jak včera zaznělo z úst odborníků, pokud syn premiéra byl "na prázdninách" na Krymu, nutně o tom musela vědět ruská tajná policie.

Z vašeho blogu jasně vyplývá, že postrádáte smysl pro fair play, což je u člověka, který usiluje o veřejné funkce vada dost podstatná.

11 3
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 843x
Život máme jen jeden a máme ho až do smrti. Tak se s tím snažím nějak vyjít. Držitel titulu balónový vzduchoplavec.

Seznam rubrik