Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten argument, že premiér byl zvolen ve svobodných volbách, a proto je nedotknutelný, už je skutečně únavný. Trump byl zvolen ve svobodných volbách a přesto teď čelí impechmentu. A Macron, ač taky svobodně zvolen, narazil se svou penzijní reformou a potýká se z jednou z největších stávek za poslední dobu. Podle vaší zvrácené logiky by měli všichni Francouzi sklopit uši a přijmout jako tupé ovce vše, co jim Macron naordinuje.:-P

5 3
možnosti

Již první věta je hloupost, kterou autorovi vkládáte "do úst" vy sám. Je to takto někde psáno ?

1 3
možnosti
Foto

K demokracii patří právo, svobodně vyjádřit svůj názor.

A demonstrace je skupinové vyjádření svobodného názoru.

Co na tom vidíte nedemokratického???

4 1
možnosti

Pro autora, jak napsal v minulém blogu, je právě tohle "návrat totality".....logika kterou nevymyslíš....

5 1
možnosti

Shrnutí:

Občánku, máš právo jít jednou za rok volit (nikoliv osobnost, ale kandidátku strany; na rozdíl od dob NF si můžeš dokonce vybrat z vícero). Poté, co necelá třetina těch, kteří volili (tedy cca pětina dospělého obyvatelstva) někoho zvolí, musí ostatní čtyři roky držet hubu a krok. Dokonce se tak musí chovat i ti, kdo onu kandidátku volili, pokud se ti, kteří na ní byli vecpáni neřídí svými sliby.

Takto si někteří představují demokracii. Jenže demokracie je tady dnes a denně (doufám) - takže dnes a denně můžeme své názory dávat najevo všemi zákonnými prostředky.

4 1
možnosti
Foto

P23e32t77r 97D82v85o20ř41á76k

14. 12. 2019 10:47

I my. Doufám. Tak mů názor je, že proti Hermanovi, Pirátům, ODS a TOP 09 budu volit vždycky. (Herman je ten důvod proč nemůžu volit KDU)

2 0
možnosti

Vnitropolitický vývoj v České republice se těší zvýšenému zájmu, protože síly levicového liberalismu a konzervativního patriotismu jsou zde v zásadě vyrovnány. To by se mohlo změnit nahrazením prezidenta Miloše Zemana osobou vstřícnou vůči bruselské ideokracii a diskreditací a odstraněním Andreje Babiše z politické scény. Tato strategie se nachází v pozadí různých masových demonstrací, mediálních kampaní a politických činů veřejných činitelů hlásících se k ideálům „pravdy a lásky“.

Jde o ideologický zápas o střední Evropu, která se vzhledem ke své historické zkušenosti s totalitarismem stala místem rezistence vůči nové formě diktatury přicházející tentokrát z bruselské byrokracie a západních politických, mediálních a akademických kruhů.(viz rozhovor s prof.Budilem,metropitní univerzita)

Taky jeden z dobrých důvodů......

4 1
možnosti

V naší zemi žije stále hodně sociálnívh "inženýrů", neomarxistů, novosoudruhů a levičáků, kteří jednoznačně podporují EUrosocialismus a touží po novém velkém EUrosajuzu.

Ten jejich socialistický rukopis je nezaměnitelný, vždyť Evropská unie má komunistické kořeny.

Naoko bojují s komunisty, ale v EU je podporují a obhajují.

1 6
možnosti

P53e95t12r 59B84u52r38i82a71n

13. 12. 2019 22:17

Vy to máte, pane autore, v životě jednoduše nalajnované a proto i takové ohlasy u minulého blogu.

Tak např. zde: Můžete mít výhrady k prezidentovi, k premiérovi, k ministrům, poslancům, senátorům. Můžete mít výhrady ke krajským hejtmanům. K primátorům, starostům. To je legitimní, to je demokracie, tu jsme chtěli a zaplať Bůh ještě máme. Nenechme si ji vzít populistickými výkřiky na návsích, třeba těch největších měst. Pokud ji chceme uchovat, BĚŽTE K VOLBÁM.

Tak na jedné straně píšete, že se můžeme kdykoliv a kdekoliv proti komukoliv ozvat, ale hned dodáváte, že máme držet zobák a poslušně volit a ne špačkovat.

Ty kdo s vámi souhlasí označíte za ty, kteří to pochopili, oponenty za nechápavce, kteří nechápou zhola nic.

Přestože píšete, že si vše ověřujete ze tří-čtyř zdrojů, stále nechápete za co a proč se proti Babišovi demonstruje a domníváte se že proto, že ho lidi nemají rádi. A hned na to přiznáváte, že vůbec nevíte proč ho nemají rádi. Takže si to obratem vysvětlíte tím, že ani ti demonstranti nevědí proč a co proti němu vlastně mají. Prostě vůbec nevědí proč jedou na celý den do Prahy autobusem, který jim ještě ke všemu podle vás platíme my všichni.

Kdyby zmatenost měla titul, musel byste ho mít uvedený před jménem.

7 3
možnosti
Foto

I32v33a66n 57M25a81r30e73k

13. 12. 2019 22:32

A budete v Praze "demonstrovat" i na Štědrý večer, když vám doba Adventu, či tragédie v Ostravě neříká zhola nic?( A to je vašim guru nedostudovaný farář, kterému to vše by mělo alespoň trochu co říct?) RvRvRv

3 5
možnosti
Foto

R^ A mimochodem, ten příspěvek o statečných demonstrantech napsal pod Váš minulý blog zdejší fajn chlap, pan Lička. Myslel to ironicky.

1 3
možnosti

P10e89t66r 38B49u38r65i56a31n

13. 12. 2019 22:18

Tohle ovšem pan autor evidentně nepobral, i když to bylo zjevné.

3 2
možnosti

Že mlčící většina mlčí je jaksi logické:-)

Naštěstí, ale chodí k volbám a proto křiklouni hrají jen ty druhé housle:-)

10 1
možnosti

Ještě jednu poznámku, která mne napadla při dnešním sledování tiskovky premiéra. Je to člověk na svém místě, člověk schopný jednat s partnery na nejvyšší úrovni a dojednat výhody pro naší zem. Nějak si na jeho místě nedovedu aktuálně představit NIKOHO ze současných opozičních šašků. Ať mi prominou, nehodnotím je podle vzhledu, alébrž podle úrovně jejich presentace na veřejnosti.

9 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS