Diskuse

Nejsem Gretén

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J39i39r90i 65P80i89l11n20y

30. 9. 2019 6:39

Skvělý pesimistický optimismus. Díky

2 1
možnosti

Pan Kysela evidentně kretén není. To jsou především ti, kteří se, dokonce i nahlas těší, že k vítězství jejich politických cílů, snů jim pomůže smrt nepohodlných politiků, či těch, co volí jinak, nežli oni....

3 0
možnosti
Foto

I90v37a40n 12M54a62r24e57k

29. 9. 2019 19:49

Pane Kyselo, hluboká poklona a Karma. R^R^R^[>-]

9 1
možnosti

Ále, někdo moudrý řekl "jen se z toho nep...." Jiná moudrá řekla "po nás potopa". Aj major Terazky vravel "čo bolo, to bolo". Další moudro praví "carpe diem" - užívejte si dny pokud ještě nějaké máte.:-):-)

0 0
možnosti

Jak jste přišel na to, že nejste Gretén?8-o

4 5
možnosti

Tolik lží aby jeden pohledal.

Stáří dehonestují jen někteří (mimořádně hloupí) mladí občané státu. Na rozdíl od té doby, kdy my jsme byli mladí. Tehdy stáří dehonestovala především oficiální propaganda, která tu dehonestaci vtloukala i do hlav žáčků. (Mimochodem, jak jste došel k tomu, že tuto hloupost tlumočí právě ti, kteří chodí bojovat za demokracii právní stát na Letnou?? Ve snu?)

Mně nikdo sny o stáří neukradl (tedy kromě neduhů stáří, ty mně okrádají o sny stále). Ve srovnání s důchodovým věkem mých rodičů se mám královsky (ovšem ani moji rodiče nebyli nespokojeni - proč si zlobou kazit poslední část života).

Je fakt, že jsem nemohl ani náhodou snít, že - v předdůchodovém věku a posléze v důchodu - procestuji téměř celou Evropu vč. Británie, o New Yorku či parcích západní části USA ani nemluvě. Tenkrát by mě zavřeli snad i za takový "imperialistický" sen.

Já žiji v blahobytu (je ovšem otázkou, co za blahobyt považujeme).

Ano, i já platím některé zdravotní úkony. Na většinu z nich se doplácí již nějakých 70 let. Jenže to většina z nás, starců, neví, protože jsme je tenkrát nepotřebovali. Zdarma máme všichni (pravda, i příživníci) totéž a na stejné úkony si stejně doplácíme. (Jen na okraj: ti, kdo dělat nechtějí, nedělali ani za totáče. Jen měli zaměstnanecké razítko v občance. On si na ně ani tenkrát skoro nikdo netroufl.)

Nevím, co vše na Vás dopadlo. Ale ekonomický růst určitě. Že si to neumíte spočítat není vina systému.

Povídání o jakýchsi vrazích nechápu. Že jsou nepříčetní vyviněni je v civilizovaných státech obvyklé již celé století. Arci: Rudé právo o zločinnosti moc nepsalo. To přece socialistický člověk nepáše.

Na závěr: Z čeho vychází Vaše údaje o dávkách "třikrát" vyšších, než je Vaše penze? A které imigranty máte na mysli? Ty pracující Ukrajince, Rumuny či Bělorusy?

Jak uvádím na úvod: Lži, kecy, nesmysly.

11 11
možnosti

Nikdy nedostanete konkrétní odpověď. Tady ne.

0 2
možnosti
Foto

Tak okupanty a vrahy....nás někdo okupuje?Jsou to snad Ukrajinci nebo Vietnamci?Zase jeden popletený děda co bych chtěl vše zadarmo....

6 12
možnosti
Foto

Vážený pane, stačí zajet do lázeňského města Teplice, nebo do lázní Bělohrad. To nejsou Ukrajinci, nebo Vietnamci. Nu uvidíte sám, kdo se skrývá pod burkami, nikáby, čádorem či hidžábem. Vy, popletený pane, žijete tak trochu mimo realitu. Šťastný to člověk. Přeji krásné nevědomí o tomto světě.

9 1
možnosti

Vaše generace volí politiky jako je Babiš nebo Paroubek, kteří tuto zemi velmi zadlužení. My mladí se oprávněně bojíme, že nás jednou dostihne státní bankrot.

3 12
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS