Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdá se, příteli, že jste z toho (balonového) koše vypadl a to na hlavičku.

A když se dovoláváte Masaryka, tak ten také řekl, že demokracii je třeba chránit i železem. V daném případě rozhořčení těch "správných" není kvůli kytce v koši, ale kvůli tomu, že je to namířeno na jejich modly.

A když se oháníte Krylem, tak si docela dovedu představit, co by napsal na téma, když květiny uctění památky obětí zrůdných režimů pokládá bývalý konfident StB.

Ještě tam měl být Ondráček a Grebeníček, aby byli komplet.

V současné situaci je každý protest správný, byť proveden způsobem, který by v jiné situaci byl neetický.

8 1
možnosti

P13e56t62r 72B24u17r20i57a31n

19. 11. 2018 10:26

Pane Kyselo, asi takhle. K.Kryl napsal desítky krásných písniček a ve většině z nich ostře kritizuje komunistický režim. Např. píseň Důchodce je přímou obžalobou starých poměrů. Ale přesto nám kritici demokratického zřízení cpou neustále už 20 let ve všech diskuzích právě jen tuto jedinou jeho píseň Demokracii s dětinskou radostí "tak teď jsem jim to nandal". Nenandal. Kdybyste se totiž nad tím textem jen trochu zamyslel: ti kdož kradli po léta, dnes dvojnásobně kradou, ti co nás léta týrali, nás vyhazují z práce...poznal byste, že Kryl zpívá o bývalých komunistech a Stbácích, kteří se dnes dostali beztrestně k moci a majetku a škodí lidem stejně tak, jako kdysi za socíku. Ano, K.kryl v té písničce zpívá zrovínka o Babišovi a té hradní komunistické klice okolo Zemana.

Za druhé. Pochybné padáky si objednal a protlačil šéf vojenských nákupu plk.Fabián, prošly řádně výběrovým řízením i státní zkušebnou a žádný politik nemá páky na to, aby to generálům vyvrátil. On tomu totiž nerozumí a je odkázán zase jen na jejich posudek o potřebnosti takového nákupu. A potom, tyhle kauzy vyplují na povrch vždy zpětně až se změnou vlády. Pochybuji, že by sám Babiš prošetřoval kauzy špatného hospodaření své vlády. Koneckonců tento statečný bojovník proti zneužívání státních penězovodů za 5 let svého usilovného boje nerozkryl ani jeden takový případ (snad mimo některých nemocnic, kde je to spíše dlouholetým bontonem).

O tom fejku s ukradenými rohlíky v sámošce se nemá cenu ani bavit. Pokud totiž někdo ukradne rohlíky (nezaplatí je na kase), nikdo o tom neví. A pokud si prodavačka všimne, že dotyčný/á má rohlíky, které zapomněl vyndat na pás, potom je zase neukradl.

6 0
možnosti

J93a61n 81J63a92n16u18š32k52a

19. 11. 2018 10:09

jaka anarchie? vite prd co je anarchie

1 0
možnosti
Foto

Tak dneska bych už asi blinkal podruhý. :-/

7 3
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 843x
Život máme jen jeden a máme ho až do smrti. Tak se s tím snažím nějak vyjít. Držitel titulu balónový vzduchoplavec.

Seznam rubrik