Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Kysela, nemáte v nadpisu chybu? Nemělo by tam být "neskončí" ? Nezlobte se na mě, že se zabývám gramatikou místo textem. Ale já si myslím, že správná gramatika by měla být pro blogera základem. Jinak článek nic moc.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za podnět. Přiznám se sebekriticky, že jsem udělal chybu. vycházel jsem ze "změny stavu" končit, zkončit, ale správně dle pravidel čp je s. Děkuji a opravuji.R^

0 0
možnosti
Foto

Co by také mohl politik za ANO napsat jiného.Kde jsou ta vítězství?1 křeslo v Senátu a pokud se podívám do větších měst,kdy se lidé rozhodují víc "stranicky" tak v Praze výprask ze 13 procenty a jinde cca 20 až 25 procent.Proč by neměl Babiš skončit v koši?Já tedy zatím doufám,že nedopadnem jako v Rusku nebo Bělorusku....

0 0
možnosti
Foto

Nejsou aktivisté jako aktivisté. Jsou i loutkovodiči, kteří aktivisty ,,aktivizují". Tu z pozadí(nikoli vlastního), jiní i proto, aby je využili jako křoví pro své zviditelnění, potažmo až znovuzviditelnění se;-OA proto, pějme píseń, jakož i písně, dokola. Okolo stola, la, la;-)

3 0
možnosti

Bylo, jest, a bude...bohužel.

2 0
možnosti

:-)......Máte pravdu, bez výhrad! R^R^R^

0 0
možnosti

:-).....Ještě dodám, podíval jsem se na karmu....přečtení do stovky, karma vysoká. Čtenáři Vašeho článku tím potvrzují souhlas, aniž by chodili do diskusí!

R^!!

0 0
možnosti
Foto

Tak rozhodně neZkončí......

3 0
možnosti

A vy se tomu divíte když lidi vidí co tam ta povedená dvojka předvádí?

3 1
možnosti

D62a80v64i90d 54V68l12k

17. 11. 2018 10:12

Je normální, že jste ve svém věku tak pramálo moudrý?

4 4
možnosti
Foto

Je normální nechat se nalévat ,,nezávislými" medii, tzv. investigativci, ,,nezávisl."politology, mnohdy i půllitrology?;-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 843x
Život máme jen jeden a máme ho až do smrti. Tak se s tím snažím nějak vyjít. Držitel titulu balónový vzduchoplavec.

Seznam rubrik