Diskuse

Gauner Babiš?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hoši, je zcela nepodstatné, zda se tu někdo rozčiluje. Budoucnost je jistá!

Blok stran ANO, ČSSD a KSČM pod vedením Andreje Babiše je skálopevný!

Ostatní strany usilují o vyhlášení nedůvěry Babišově vládě. To se jim nepovede a způsobí jen to, že Babišova vláda pod záštitou Miloše Zemana bude pevnější.

Ostatní strany budou spoléhat na naše občany a voliče v příštích volbách. Uspějí? Neuspějí! Proti přesile Babišových peněz, Babišových médií, podpory Babiše Milošem Zemanem a vysoce aktivních proruských serverů hybridní války, byl by to zázrak a mimořádné vzepětí národa k záchraně liberální demokracie.

Kdo v to věříte?

To je pravděpodobnější dočasnost na věčné časy!

:-)

0 0
možnosti

Taky se snažím nevěřit všemu, co se mi předkládá ;-D;-D;-D.

Trocha logiky a potom čas ukáže, kde byla pravda. V politice je možná JAKÁKOLIV špinavost (ze strany politiků i jejich protivníků).

.

JEN mi trochu styl článku připomíná novinářský styl naší rodné strany (KSČ) a jejich rétorika na nepřátele socialismu včetně jejich snahy k poškození bezchybné pověsti KSČ!! ;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Pane Látale, vnímáte, jak to Andrej Babiš dokáže vysvětlovat národu? Jakou má skálopevnou důvěru? Jak dokáže vysvětlovat, co se děje kolem něho? Jak dokáže přesvědčit národ o jediném správném vysvětlení? O jediném správném vnímání pravdy? Vnímáte, že stále téměř třetina národa stojí za Andrejem Babišem? Ano, Andrej Babiš byl pozorným žáčkem! :-)

0 0
možnosti

!!!!!!

Co já na to?

Na spiklenecké teorie nevěřím. Slonkovou s Kubíkem nikdo neúkoloval, nikdo nemá zájem destabilizovat vládu! Slonková s Kubíkem mají trochu dryáčnický styl, protože úspěšná odhalení je živí. Nic víc.

Sabina Slonková již jednou byla na mušce připravena na odstřel v době Opoziční smlouvy Václava Klause s Milošem Zemanem. Je nepříjemná. Musí být odstraněna!

Co jsme se dověděli? Čapí hnízko premiér Andrej Babiš přehrál na svého syna. Aby nebyl odsouzen, chtěl ho uklidit. Nejprve byl uklizen na Krym, pak přesunut do Švýcarska. Premiér Andrej Babiš je ve střetu zájmů jako premiér, což by nám mělo vadit. Je špatné znamení, že nám to nevadí.

Podle premiéra Andreje Babiše je to jen sprostá lež, hyenismus a úsilí o zničení úspěšné vlády. Důvěra vládě nebude odejmuta! Babišova vláda dovládne celé čtyři roky. Teprve pak se budou moci vyjádřit občané jako voliči.

:-):-):-)

1 1
možnosti

M97i14l33a25n 26K83e70s47l

14. 11. 2018 22:24

Jaký je rozdíl mezi uklizením a únosem?

0 0
možnosti

Je Babiš gauner nebo není?

Zcela nepochybně a prokazatelně je bezostyšný lhář.

Zcela nepochybně a bezostyšně zneužil pro své obohacení své děti.

Zcela nepochybně jde po koruně jako slepice po flusu - pravidla nepravidla. Další neoprávněné pobírání dotací, aneb i malá domů se počítá.

"Farma Čapí hnízdo i nadále pobírala dotace určené pro malé a střední podniky. Řádově šlo o tisíce korun ročně, jimiž ministerstvo zemědělství přispívá na chov burských koz, plemenných beranů a kozla, píší Hospodářské noviny. Spadá přitom pod koncern SynBiol, který měl předloni tržby 3,4 miliardy. Z údajů ministerstva zemědělství vyplývá, že loni přišlo do zoo na Čapím hnízdě 21 290 korun na chov koz a ovcí. Rok předtím to bylo přes třicet tisíc, což byl zhruba dvojnásobek proti roku 2015"

Zdroj: https://ekonomika.idnes.cz/capi-hnizdo-dotace-andrej-babis-dz8-/ekonomika.aspx?c=A180202_081709_ekonomika_rts

3 1
možnosti

Je nepochybné, že Babiš má řadu příznivců, kteří budou hájit svého "zbožňovaného" skoro za další situace. Mnohdy to vypadá, že jsou postiženi jednostranným vnímáním.

Na základě jejich postojů a vyjádření je lze charakterízovat:

1) babišovec prvního stupně: bude hájit Babiše dokud mu přímo před očima nezabije jeho babičku. Jejich výskyt je masový.

2) babišovec druhého stupně: bude Babiše hájit i poté co mu přímo před očima zabije jeho babičku s tím, že stejně už byla stará a asi by brzy umřela. Jejich výskyt je řídký, ale přesto se občas najdou tací přímo fanatičtí obhájci Babiše, absolutně ignorující veškerá fakta

3) babišovec třetího stupně: ten by Babišovi pomohl jeho babičku zabít. Doufám, že se vůbec nevyskytne.

1 2
možnosti

Oprava:

3) babišovec třetího stupně: ten by Babišovi pomohl SVOU babičku zabít. Doufám, že se vůbec nevyskytne

1 2
možnosti

:-).....Ačkoliv oponenti jsou ve většině, výše karmy už v tuto dobu svědčí o tom, že jste se trefil . Hlavně....neříci zpovídanému, že je natáčen skrytou kamerou, navíc...psychicky postiženého člověka svědčí o tom, že novináři v honbou za penězi, nebo na zadání někoho, ztratili všechny zábrany.

Tato povedená dvojice se také podepsala na zavření Jourové a nějakého starosty v blízkosti Třebíče. Pak byly rozsudky zrušeny, ale.....,co si vytrpěli ti lidé neprávem obvinění? R^R^R^

10 2
možnosti
Foto

Pane Nováku, vy jste velký obhájce Andreje Babiše, proto dotaz na Vás a i ostatní obhájce p. Babiše, kteří tvrdí, že to sice není čisté, ale jeho přínos pro společnost to velmi vyváží: může hasič u dopravní nehody ukrást beztrestně z havarovaného vozu v majetku státní organizace mobilní telefon, protože jeho práce pro společnost je mnohem prinosnejsi?

8 6
možnosti

Píšete jako normalizační Rudé Právo. Hlavně klid na práci a žádné rozvracečské živly a elementy v žoldu kdoví koho! ;-D;-D;-D

10 4
možnosti

M26i97l64a51n 30V13i69k

14. 11. 2018 9:59

To píšete Slonkové??

4 1
možnosti

Pane Kyselo, zřejmě gauner je. Minimálně je to ten nejulhanější premiér, jakého tato země kdy měla. Boháč má vždycky málo a teď mu možná blbých 50 mega přijde hrozně draho. Alespoň doufám, že po tomto si pár koblihářů protře oči a uvidí, koho si vybrali za svého guru. Těší mne, že pár mých příbuzných, kteří mu zpočátku podlehli už toho litují. ( Nikoliv v souvislosti s posledními událostmi).

17 2
možnosti

Relax, kdo zažil útok medií musí pochopit a kdo ne zde jeden oprávněný novinář:,,

Zaměstnáním novinářů je ničit pravdu, otevřeně a bezostyšně lhát, překrucovat pravdu, pomlouvat, podlézat a lísat se k těm co nás platí a za svůj denní chléb zaprodat svoji vlast a svoji rasu. Vy to víte, já to vím, tak potom co je to za hloupost, vzájemně si připíjet na nezávislý tisk? My jsme nástroje a vazalové boháčů, kteří jsou v pozadí. My jsme jejich panáci, které oni dirigují a my tancujeme jako jejich loutky na špagátech. Náš talent, naše schopnosti a naše životy jsou kompletně majetkem jiných. My jsme intelektuální prostitutky.“

John Swinton (1829-1901) byl skotsko-americký novinář, vydavatel novin a řečník. Největší vliv získal jako hlavní redaktor New York Times.

8 2
možnosti

Co to je za nesmysly?!?

0 0
možnosti
Foto

To jsou tedy konspirační žvásty...to si jako myslíte,že pokud nebude premierem Babiš,tak se Česko propadne do nějakého chaosu a okamžitě ho zaplaví houfy migrantu?Jen jste předvedl jak v praxi funguje zcela zaslepený mozek jednoho člena Sekty,které Babiš zcela vymyl mozek....

13 2
možnosti

to, co píšete určitě nenastane, ale tady jde o úplně něco jiného. O volby. Prostě občané ČR zvolili hnutí ANO jako vítězné. Pomalu, ale jistě dochází k tomu, že vznikají různé kauzy (to není jen ta Babišova), kdy se snaží NĚKDO změnit ne výsledky voleb, to ani nejde, ale změnit složení vlády. A pak mi přijde, že v nejbližší době budou novináři řešit kauzu Babiš, ale tak nějak už se bude zapomínat, co vláda nebo parlament schvaluje. Prostě tak nějak v tichosti si ti naši zákonodárci třeba odhlasují to zvýšení platů.

3 1
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 843x
Život máme jen jeden a máme ho až do smrti. Tak se s tím snažím nějak vyjít. Držitel titulu balónový vzduchoplavec.

Seznam rubrik